Джерело: Шахтар має намір зробити Металіст 1925 своїм сателітом

Ігор Циганик не виключає, що «Чорноморець» буде сателітом «Динамо»

Футбольний журналіст Ігор Циганик в ефірі програми Циганик Live розповів про можливу співпрацю «Металіста 1925» з «Шахтарем»:

«Ярославський не цікавиться «Металістом 1925», це різні проекти. Я можу розповісти, яка у мене є інформація. У наступному році не буде турніру дублерів, і молоді футболісти «Динамо» і «Шахтаря» повинні десь набиратися практики.

«Шахтар» і «Динамо» не заявили другі команди в Першу лігу - на сьогоднішній день, їх там не буде. А якісних футболістів там тільки 2-3, у яких є перспективи заграти в першій команді.

Так ось, футболістів будуть віддавати в інші команди. «Динамо» і «Шахтар» знаходяться в пошуку сателітів. І «Металіст 1925» може стати сателітом «Шахтаря».

Недарма там Кривенцов працює. «Шахтар» більше за всіх зацікавлений у виході «Металіста 1925» в Прем'єр-лігу, тому що Харків - гарне місто, туди можна відправити футболістів. І доля клубу - бути постійним сателітом у наступному сезоні і в подальшому.

Поки що у мене така інформація. Заочно відомо, що «Шахтар» сильно лобіює, щоб «Металіст 1925» опинився в УПЛ. Але Ярославський і «Метал» до цього не мають відношення.

Я точно не знаю, але не виключаю, що «Чорноморець» в наступному році буде сателітом «Динамо». Будуть обходити регламентні норми за контрактами гравців».

Микола Степанюк Джерело: Циганик LIVE
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі