Міряю сатурацию. Ребра виламує! Ахметов розповів, чи хворів на коронавірус

Президент «Шахтаря» мав неприємний стан, але відбувся легким переляком

Президент «Шахтаря» Рінат Ахметов в інтерв'ю Олександру Денисову розповів про те, чи хворів він на коронавірус:

- Ви хворіли на коронавірус?

- На щастя, поки ні. До тієї хвилини, поки ви мене не запитали, чи не хворів. Що буде далі, побачимо.

- Тепер я, якщо що, буду винен?

- Я вже чув, що писали. Один раз була ситуація: у мене було спілкування і з'ясувалося, що ця людина була інфікована і захворіла. Потім на наступний день, коли подзвонив і сказав мені про це, то моє обличчя б прикрасило будь-які поминки. Я вже відчуваю, що всі симптоми у мене зібралися в одну секунду. Я відчуваю, все болить. Починаю перевіряти, десять раз перевірив, все добре, все нормально. Але в підсумку, як зараз пам'ятаю, це було 7 березня, я здав ПЛР, і тест показав позитивний результат. Ну я вже відчуваю, що все, температура. А до цього симптомів не було. На наступний день знову здаю - знову позитивний. Ну все, думаю, у мене позитивний тест.

Починаю міряти сатурацію: раз міряєш, там одне показує, другий - друге показує, третій - третє показує. У мене 3 або 4 різних прилади на кожному пальці - і сидиш цілодобово міряєш. У підсумку, за великим рахунком, нічого немає. Думаю, може в легкій формі щось проходить. Потім пройшло днів 4-5, думаю: дай-но здам ПЛР, здав - все нормально, негативний. Ну, думаю, що щось не так, тепер не знаєш, чому вірити. І кожен день я почав здавати ПЛР протягом 10-15 днів. Весь час - негативний. Тобто, я відбувся легким переляком. Але я хочу сказати, що стан дуже неприємний, коли тобі сказали позитивний, і ти йдеш, я як зараз пам'ятаю, ось тут ребро закололо, а я думаю: «Ух, ти, ти дивись, як працює, як працює! Ребра виламує».

- Я тільки захворів, ви набрали, запитали, як там відчуття, дійсно страшно. Ну, а щепитися будете? Зараз всі про це говорять.

- Ну, кажуть, що потрібно всім робити цю процедуру.

- Але ви ще не прийняли рішення?

- Уже практично прийняв, чекаю моменту.

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 19:43 3

Рахунок на 3-й хвилині відкрив Андреас Крістенсен, Артем одразу ж відповів

Коментарі