Розуму більше, ніж амбіцій. Ахметов розповів, чи очолить Шахтар Даріо Срна

Донецький клуб не запропонував Луішу Каштру продовжити контракт

Президент «Шахтаря» Рінат Ахметов заявив, що донецький клуб не запропонував Луішу Каштру продовжити контракт. Також президент донецького клубу висловився про можливе призначення на тренерський пост Даріо Срни, який є директором з футболу в донецькому клубі.

- Чи є, скажімо так, можливо в майбутньому, такий варіант, що «Шахтар» очолить Даріо Срна?

- Звісно, ​​чому ні? Все можливо. Саме на цьому етапі у нас трохи інші ідеї. А Даріо молодий.

- А сам Даріо хотів би спробувати себе тренером?

- Я на цю тему з ним не розмовляв. Я думаю, що у вас була можливість поговорити, і він вам чесно скаже. Він дуже чистий і відвертий хлопець. Він завжди скаже. І повірте на слово - у нього розуму більше, ніж амбіцій. Він точно розуміє, що він легенда «Шахтаря». Він зробив для «Шахтаря» дуже-дуже багато. І ще дуже-дуже багато зробить. І він точно не візьме на себе те, з чим не впорається. Тому ви не думайте, що я сказав: «Даріо Срна, я хочу, щоб завтра ти був головним тренером». Я йому побажав удачі чи ганьби? Якщо він з цим впорається - значить, він буде великим тренером, а якщо він не впорається - значить, він скаже: «Президенте, ви мене запросили, і мені було незручно вам відмовити, а в підсумку я зустрівся з тим, з чим не хотів би зустрічатися».

Тому Даріо - це супервідповідальна людина, «Шахтар» в його серці назавжди. Він дуже багато зробив і продовжує робити. І я хочу сказати, що в своїй якості він принесе ще дуже багато користі для «Шахтаря». Він допомагає мені сьогодні. Я з Даріо практично кожен день на зв'язку, і кожен день він чесний. І не так, що мені каже «добре», а Каштру каже «погано». Він має мужність говорити чесно. А все-таки чесність - це продукт, який не псується.

Микола Степанюк Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 07:56 1

26 квітня королівський клуб обіграв «Реал Сосьєдад» 1:0

Коментарі