Футболісти Динамо стали кращими бомбардирами чемпіонатів U-21 і U-19

Владислав Ванат і Кирило Попов встановили видатні досягнення

Владислав Ванат і Кирило Попов фінішували недосяжними для конкурентів у гонці бомбардирів молодіжної та юнацької першостей України сезону 2020/2021.

Владислав Ванат забив 26 м'ячів у 25-ти матчах чемпіонату U-21 (із яких 5 голів були проведені з пенальті), тобто результативність форварда склала більш ніж один м'яч за гру. Динамівець встановив рекорд молодіжної першості за кількістю голів, забитих протягом одного сезону.

Також на рахунку 19-річного нападника - 8 голів у 8-ми матчах, які він провів у чемпіонаті U-19. За цим показником Ванат розташувався на 6-й позиції у відповідному рейтингу бомбардирів сезону, що завершився. Окрім того, Владислав обійшов Євгена Ісаєнка й очолив список найкращих бомбардирів «Динамо» U-19 в історії, забивши 36 м'ячів.

А найкращим снайпером юнацького чемпіонату став інший представник «Динамо» - 18-річний Кирило Попов. Форвард записав до свого активу 19 голів (один - із пенальті), забитих у 25-ти поєдинках, та випередив найближчого переслідувача на 9 забитих м'ячів.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 10:28 26

Рік тому команда рвалася в ЛЧ, а зараз може залишитися без континентальних турнірів