У них були конфлікти. Яна розповіла про стосунки Суркісів та Ахметова

Молодша дочка президента «Динамо» бачила Ахметова на похоронах у дідуся

Яна Суркіс, молодша донька президента київського «Динамо» Ігоря Суркіса, в інтерв'ю Ігорю Бурбасу розповіла, чи спілкувалася вона з Рінатом Ахметовим, а також які відносини у президентів «Динамо» і «Шахтаря»:

«Не можу сказати, що я з Ахметовим спілкувалася особисто. Останній раз я його бачила на похоронах у дідуся. Він сказав, що я виросла дуже. Він мене давно не бачив. Особисто я з ним ні про що не спілкувалася. Папа з дядьком [Ігор та Григорій Суркіси] завжди дуже шанобливо про нього відгукуються. Вони його дуже поважають.

Якщо згадати про якісь конфлікти між ними, то вони були засновані на футбольних моментах. Ось ці всі конфлікти, як мені здається, робили український футбол тільки сильніше. І тато, і Рінат Леонідович працюють на український футбол, щоб він ставав сильнішим.

За пару тижнів до смерті дідуся пішов з життя брат Ріната Леонідовича. Він знайшов у собі сили приїхати і попрощатися з нашим дідусем. Це показує його повагу до нашої сім'ї. Від тата я завжди чую про нього тільки поважні відгуки».

Я ним марила! Як донька Суркіса мало не зірвала переговори щодо Ярмоленка

Микола Степанюк Джерело: Ігор Бурбас
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 06:30 1

Гірники гарантували собі місце у кваліфікації Ліги чемпіонів

Коментарі