Вони зіллють, щоб пограти на контору. Що відбувалося в роздягальні Миная?

Олександр Денисов розповів, що в таборі «Миная» був справжнісінький бунт

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов розповів, що сталося в таборі «Миная» перед матчем із «Шахтарем». Нагадаємо, гравці закарпатського клубу відмовилися виходити на матч з «гірниками». Через деякий час їх все ж вдалося вмовити вийти на матч, старт якого через інцидент перенесли на 30 хвилин.

«Точно не треба у вчорашньому інциденті відразу вбивати футболістів. За моєю інформацією, футболісти у вчорашній ситуації не винні. Насправді ось ці ставки, що з'явилися на матч «Минай» - «Шахтар», ініційовані не футболістами, а людьми навколоклубними або тими, що мають відношення до клубу. Така інформація підтверджується.

Там ставки були і по 300 тисяч доларів, і по 500 тисяч. На це зреагували букмекерські контори. Ставки були припинені на цю гру. Питання: чому це сталося з «Минаєм» саме у кінцівці сезону? У кінцівці чемпіонату з'явилася інформація про те, що дві останні гри «Минай» зливатиме, щоб «пограти на контору».

Про вчорашній інцидент. Гравці стали в позу і не захотіли брати участь в грі, яка для багатьох може зламати кар'єри і вплинути на репутацію. У роздягальні був справжнісінький бунт. Гравці не хотіли, щоб їх звинуватили в грі на букмекерську контору. Але команду в результаті змусили вийти на цю гру.

З одного боку, добре, що ця гра відбулася. З іншого боку, дозволити собі не зіграти в цьому матчі могли гравці, у яких є фінансовий заділ міцності. Мова про ветеранів, які якісь грошенята заробили - Кожанов, Каніболоцький, Нурієв і Мілевський.

А ось футболісти, яким клуб винен гроші... У «Миная» є заборгованість по зарплатах, і цим футболістам довелося вийти, тому що у них немає виходу. Їм погрожували, що вони не отримають обіцяних грошей.

За іронією долі, «Минай» з великим рахунком програв «Шахтарю» (0:4). Здається, що ніби як ставка зіграла. Але далі потрібно розбиратися. «Минай» вчора грав дуже добре. Намагався дати бій «Шахтарю», але поступився. Тепер цим буде займатися КДК».

Микола Степанюк Джерело: Денисов Time
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 18:29 9

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі