Цікава рокіровка: Гасперіні в Ювентус, Де Дзербі - в Аталанту?

В Італії пишуть, що коуч «Сассуоло», якого сватають в «Шахтар», може залишитися в Серії А

Італійський журналіст Енцо Буккьоні повідомив, що в керівництві «Ювентуса» проявляють інтерес до співпраці з наставником «Аталанти» Джан П'єро Гасперіні, якого в клубі з Бергамо може замінити коуч «Сассуоло» Роберто Де Дзербі.

«Навколо Гасперіні теж ходять чутки. І це не має нічого спільного з Лігою чемпіонів, це не проблема «Аталанти». Тренер, який змушує команду грати добре і видовищно, викликає інтерес. «Ювентус» стежить за ним, частина менеджменту туринського клубу бачить його повернення в якості головного тренера першої команди (з 1994 по 2003 роки Гасперіні тренував молодіжні команди «Ювентуса» - прим.). Гасперіні знає, що Перкассі (президент «Аталанти» - прим.) не буде перешкоджати йому в знак подяки, і якщо так, рішенням для «Аталанти» може стати Де Дзербі. Тим часом, тренер «Сассуоло» знаходиться в тісному контакті з «Шахтарем», розраховуючи поговорити з клубом, але також він цікавий і «Фіорентині», - написав Буккьоні.

Раніше повідомлялося, що Роберто Де Дзербі дав принципову згоду очолити «Шахтар» з наступного сезону. Його зарплата в донецькому клубі складе 2 мільйони євро, а контракт буде розрахований на 3 роки.

Олексій Сливченко Джерело: Tutto Atalanta
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 04 травня 2024, 13:44 9

Дар'я стала переможницею змагань у Лопоті

Коментарі