Нешановна федерація, це вже нижче дна! Ультрас Зорі звернулися до УАФ

13 травня в фіналі Кубка України мають зіграти «Зоря» і «Динамо»

Ультрас луганської «Зорі» опублікували звернення до Української асоціації футболу:

«Наближається кінець сезону 2020/21, командам залишилося зіграти останній тур, а двом з них зустрітися у фіналі Кубка України - «Зоря »Луганськ і «Динамо» Київ. В результаті дуже багато питань і так мало відповідей!

Станом на 6 травня до сих пір немає офіційної інформації від УАФ, що займається організацією матчу (продаж квитків і т.д). Ні про квоту, ні про те, як будуть реалізовані квитки.

Матч відбудеться 13 травня - в четвер, робочий день. Багато людей відправляться підтримати свої команди у Тернопіль, відпросяться з роботи, побудують плани, щоб потрапити на гру. А що вони отримають у відповідь? Квоту в 50 квитків для клубу.

Чи не здається вам, глибоко нешановна федерація, що це вже нижче дна? Чи не здається вам, що вболівальники команд-учасниць повинні мати пріоритет як кількісний, так і в самій реалізації квитків. Виходячи з кількості місць на стадіоні - 15000, умовні 25%, це 3750 місць. Тобто для вболівальників команд, які з'їжджаються з усієї країни, виділяється цілих 3% від квоти? По 1,5% на команду? Серйозно?

Більш того, УАФ висунула клубам вимоги зібрати списки людей, які приїдуть на матч. Ви берете на себе відповідальність за обробку персональних даних? Вболівальники дають свою згоду на обробку цих даних?

Виглядає дивно. Сумніваємося, що вони турбуються про юридичний бік питання. Чи це вибіркова міра для фанатів клубів? Про реалізацію квитків на інші сектори стадіону інформації досі немає. Найцікавіше, що вже сьогодні на OLX можна купити «запрошення». Хто їх продає? Питання риторичне.

Виходячи з вищесказаного, хочеться задати головне питання - а для кого взагалі буде проведено фінал? Для вболівальників? Не схоже на те, якщо поглянути на все, що було перераховано! Рівень організації...»

Планується, що фінальний поєдинок «Динамо» - «Зоря» відбудеться 13 травня о 19:00 на стадіоні в Тернополі.

Стало відомо, який канал транслюватиме фінал Кубка України Динамо - Зоря

Микола Степанюк Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 12:05 16

Український захисник «Борнмута» не пропустив жодної хвилини в цьому сезоні АПЛ

Коментарі