Верес знову тренується в Рівному

Команда Першої ліги не буде витрачати час на поїздки у Здолбунів

Лідер Першої ліги України «Верес» у середу, 5 травня, провів тренування не в Здолбунові, як зазвичай, а на стадіоні Університету водного господарства та природокористування в Рівному. Це дозволило підопічним Юрія Вірта не тільки не витрачати час і сили на переїзди, а й готуватися на газоні кращої якості.

4 травня головний тренер «Вереса» Юрій Вірт відсвяткував свій 47-й день народження, і його підопічні пообіцяли зробити йому подарунок у вигляді перемоги в черговому календарному матчі з «Кристалом», який відбудеться в найближчу п'ятницю. Тим більше, що рівняни зможуть задіяти всіх провідних гравців, за винятком дискваліфікованого захисника Ігоря Солдата.

За наявною інформацією, Рівненська міськрада ухвалила важливе рішення виділити ще 50 мільйонів гривень на реконструкцію місцевого стадіону «Авангард». Представники влади вважають, що цих коштів має вистачити, щоб закінчити реконструкцію об'єкта на третину. У разі виходу «Вереса» у Прем'єр-лігу підопічні Юрія Вірта в новому сезоні будуть приймати суперників у сусідньому Луцьку, або, за прикладом «Маріуполя» в нинішньому чемпіонаті УПЛ, всі домашні поєдинки першої половини сезону проведуть у гостях, а навесні наступного року будуть постійно грати в Рівному після введення в експлуатацію стадіону «Авангард».

«Верес» впевнено лідирує в Першій лізі, набравши 52 очки і маючи два матчі в запасі.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 00:23 4

Головний тренер «Шахтаря» розповів про перемогу над «Чорноморцем»

Коментарі