Шахтар зацікавився футболістом Дніпра-1

Скаути донецького клубу звернули увагу на Лукаса Тейлора

Донецький «Шахтар» найближчим часом може підсилити конкуренцію на позиції правого захисника. 26-річний бразильський правий захисник «Дніпра-1» Лукас Тейлор зацікавив скаутів донецького клубу.

З огляду на селекційну симпатію до бразильських футболістів, донеччани пильно стежили за грою Тейлора відразу після його переходу в «Дніпро-1». Ще більше гра легіонера сподобалася представникам «гірників» після недавнього матчу «Шахтаря» проти «Дніпра-1», в якому дніпряни програли 1:2, проте єдиний свій гол «Дніпро-1» забив після гольового пасу Тейлора на Олексія Хобленка. Також бразилець декількома вдалими діями залишав без роботи захисника «Шахтаря» Давида Хочолаву.

З огляду на те, що контракт із Тейлором у «Дніпра-1» закінчується наприкінці червня цього року, «гірники» можуть отримати бразильця на правах вільного агента. Робота в цьому напрямку вже ведеться.

У нинішньому сезоні Тейлор провів у складі «Дніпра-1» 24 матчі у всіх турнірах, де віддав дві результативні передачі.

Лукас - вихованець бразильського клубу «Палмейрас». Виступав за бразильські команди «Крісіума», «Парана», «Ред Булл Бразіл», «Пайсанаду», «Ботафогу» і «Боа». У 2018 році Лукас виступав за ФК «Львів», потім грав за португальський «Ешторіл», а в 2020 році підписав контракт із «Дніпром-1».

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 23:14 2

Кожен клуб, який вийшов у головний єврокубковий турнір 2024/25, отримає £15.9 млн

Коментарі