Сергій ЛАВРИНЕНКО: «У матчі з Динамо вирішили поберегти лідерів»

Наставник «Інгульця» прокоментував свої кадрові рішення

Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко розповів про останні матчі команди.

- Пригадується, багато експертів стверджували, що «Інгулець» спеціально пожертвував попереднім календарним матчем з «Динамо», виставивши експериментальний склад, щоб зберегти якомога більше сил для важливого поєдинку з «Олімпіком»...
- Я вважаю, що це було правильне стратегічне рішення. «Інгулець» і так практично не мав можливості грати в оптимальному складі через численні травми гравців. Тому, щоб не погіршувати ситуацію, ми вирішили в матчі з «Динамо» поберегти лідерів. Це аж ніяк не означає, що ми не вірили, що можемо чинити опір столичному колективу, який набрав хід.

«Інгулець» намагався діяти компактно, за першої ж нагоди швидко переходити від оборони в атаку. Але, відверто кажучи, навіть в бойовому стані у нас було б мало шансів домогтися позитивного результату, бо в порівнянні з поєдинком першого кола «Динамо» різко додало в організованості своєї гри, в упевненості.

Давши відпочити лідерам, нам вдалося уникнути травм і дискваліфікацій. І цей план спрацював, в поєдинку з «Олімпіком» мої підопічні виглядали свіжіше, що допомагало контролювати ситуацію на полі.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 08:05 3

Бензема, Модрич та Марсело виграли по 25 титулів