Дружина Гусєва - про борг Ващука: «Не знаю, як Влад спить після цього»

Марія Гусєва шокована тим, що трапилося

Дружина Олега Гусєва Марія розповіла про скандальний борг Владислава Ващука, який за версією сім'ї Гусєвих з 2008-го року винен їм 50 тисяч доларів.

«Це реальна історія, цією справою зараз займається поліція. Олег ніколи не буде виносити якісь сварки, але коли вже так сталося...

Якщо чесно, то я не розумію, як такі суми можна давати в борг без розписки. Коли людина приїжджає, забирає гроші в банку під твоє ім'я, під чесне слово обіцяє, що вона їх поверне, бо ось зараз треба. Скажи ти вже, що от зараз нема, я взяв, але не можу повернути. Але відмовлятися від своїх слів публічно, для мене це дикість. Мені здається, що карма в цьому випадку, а я дуже на це сподіваюся, спрацює. Якщо поліція не наздожене цю людину, то її наздожене карма.

Борг не повернули, бо у Ващука є впливові друзі. Вони не дозволяють дати хід цій справі, як могло б бути. На жаль, в нашій країні це так вирішується, всі ми знаємо про корупцію. Це велика сума і для мене це жесть. Це ж не 100 гривень взяти, так робити просто не можна, це свинство.

Олег з Ващуком не спілкуються. Не знаю, як Влад спить після цього всього вночі», - сказала Марія.

Володимир Клепач Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 04 травня 2024, 08:32 0

Близький до завершення перший раунд нокаут-стадії

Коментарі