Огнен ВУКОЄВИЧ: «Луческу - це Фергюсон східної Європи»

Тренер «Динамо» - про роботу з Мірчею Луческу

Асистент головного тренера «Динамо» Київ Огнен Вукоєвич в інтерв'ю хорватським ЗМІ розповів про роботу з Мірчею Луческу:

«Так, схоже, я не помилився у виборі клубу. Для мене було важливо, щоб я перебував у щоденному футбольному ритмі. І як я відмовлюся від роботи з Мірчею Луческу, тренером світового рівня?

З ним у мене є рідкісна можливість повчитися. Це мої Оксфорд і Кембридж. Для цього я все життя займаюся футболом. Найголовніше, що в наступному році ми безпосередньо вийдемо в Лігу чемпіонів.

Луческу - це Алекс Фергюсон зі Східної Європи, він тренував великі клуби і вигравав все, що можна було виграти. Робота з ним кожен день, розмови про футбол і професіоналізм мене дуже захопили.

За цей рік кілька гравців, яких ви побачите на майбутньому Євро, пройшли його систему тренувань. Це молоді гравці, які вже є основними і ключовими гравцями збірної України. Згадайте імена Циганкова, Миколенка, Шапаренка, Забарного.

Луческу не суворий, але дисциплінований. Його основний упор робиться на розвиток гри, і кожна деталь важлива для нього при підготовці та аналізі матчу. Все продумано до дрібниць».

Олег Дідух Джерело: Vecernji List
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 05:31 4

Карло відповів на питання про спірне рішення арбітра на останніх хвилинах матчу

Коментарі