Джерело: Динамо заощадить $1 мільйон на молодих гравцях

Київський клуб не планує створювати «Динамо-2» з команди U-21

У майбутньому сезоні київське «Динамо» реорганізує свою команду U-21. Лідери отримають шанс у першій команді, іншим футболістам буде запропоновано шукати свій шлях у дорослому футболі.

«Введення федераційних нововведень шляхом наділення правом лідерів УПЛ щодо створення других команд в першому дивізіоні київського «Динамо» не торкнеться. Майже напевно. І ніякого «Динамо-2» на базі дублерів з нинішнього U-21 не передбачається.

У клубі вирішили піти таким шляхом (і вам вирішувати, чи логічний він). Лідерам молоді буде дано шанс на передсезонних зборах з основою (Волошини, Ванат, Вівчаренко). Розраховують також на Шулянського, який одужує, і юного Горбача. Всім іншим доведеться шукати місце у дорослому футболі. Більшості - самостійно.

Режим жорсткої економії дозволить скоротити майже мільйонні ($) річні витрати. Ну і головне - упор буде зроблений на юнаків U-19 і молодше, бо, на переконання керівництва, люди, які не заграли на належному рівні до 21 року, рідко переходять на наступний рівень розвитку. І тому ніяких «Динамо-2» у Першій лізі не буде. Ну і так, питання щодо «фарм-клубу» актуальне. Можливо щільне співробітництво, і йдуть переговори/пошуки. Зовсім втрачати цю молодь ніхто не хоче», - пише канал «Динамо Київ Inside».

Раніше повідомлялося, що в новому сезоні чемпіонат серед команд U-21 буде скасовано.

Михайло Шаповалов Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 20 травня 2024, 18:10 12

Куртуа зіграє у чемпіонаті та Лізі чемпіонів

Коментарі