Челсі - Фулгем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Сині» борються за місце в Лізі чемпіонів

У суботу, першого травня, в Лондоні на стадіоні «Стемфорд Брідж» в рамках матчу 34-го туру чемпіонату Англії місцевий «Челсі» прийматиме «Фулгем». Стартовий свисток пролунає о 19:30 за київським часом.

«Челсі»

Серед тижня команда Томаса Тухеля провела перший півфінальний матч Ліги чемпіонів проти мадридського «Реала». Лондонці здобули надважливу нічию на виїзді і тепер підійдуть до повторної зустрічі в статусі фаворита. У чемпіонаті справи у «Челсі» йдуть таким чином: 58 очок і четверта позиція. «Сині» на чотири бали відстають від третього «Лестера» і на три пункти випереджають п'ятий «Вест Хем», який вони здолали в минулому турі. «Челсі» бореться за потрапляння в першу четвірку, яка дасть їм можливість виступити в наступному сезоні Ліги чемпіонів.

Підопічним Тухеля не можна розслаблятися і вважати матч з «Фулгемом» прохідним і таким, в якому можна зберегти сили на матч Ліги чемпіонів. Тому «Челсі» повинен підійти до гри в повній готовності і без ротації складу. Також «аристократи» пробилися до фіналу Кубка Англії, перегравши «Манчестер Сіті». У головному матчі турніру вони зустрінуться з «Лестером» і можуть претендувати на два титули за підсумками сезону.

У складі «Челсі» участь в матчі не візьме травмований Матео Ковачич. В іншому «пенсіонери» підходять до поєдинку в хорошій формі і без істотних втрат.

«Фулгем»

«Дачники» продовжують боротися за виживання. За п'ять турів до кінця «Фулгем» має в своєму активі 27 очок і на сім пунктів відстає від рятівного, сімнадцятого місця, яке займає «Брайтон». Врятуватися вже буде вкрай складно. Як говориться в таких випадках - команда вже однією ногою в Чемпіоншипі. Звичайно, шанси ще є, але потрібно перемагати в кожній грі. З огляду на останні результати команди, в це віриться насилу.

Зараз у «білих» серія з п'яти матчів без перемог. За цей час вони чотири рази програли і лише в минулому турі змогли зіграти внічию з «Арсеналом». Остання перемога команди Скотта Паркера була над «Ліверпулем» ще 7 березня. Майже два місяці без перемог. З Кубків «Фулгем» вилетів вже дуже давно.

У лазареті команди перебувають Теренс Конголо, Том Керні і Марек Родак. Всі вони не зіграють проти «Челсі».

Історія зустрічей

83 рази суперники вже зустрічалися між собою на футбольному полі. 48 матчів завершилися перемогами «Челсі», лише 9 поєдинків виграв «Фулгем» і 26 зустрічей завершилися внічию.

У першому колі «Челсі» на виїзді мінімально здолав «Фулгем» завдяки голу Мейсона Маунта.

Орієнтовні склади:

«Челсі»: Менді, Рюдігер, Сілва, Крістенсен, Аспілікуета, Чілуелл, Жоржиньо, Канте, Маунт, Зієш, Абрахам.

«Фулгем»: Ареола, Робінсон, Адерабіойо, Андерсен, Аїна, Рід, Замбо, Леміна, Лукман, Лофтус-Чік, Кавалейру.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.50 по лінії Parimatch.

1 травня, субота

«Челсі» - «Фулгем»
Лондон. Стадіон «Стемфорд Брідж». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua - 2:0
  • 1,50
  • 4,20
  • 7,60
Сделать ставку
Сергій Снопов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:10 4

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…