Владислав ГЕЛЬЗІН: «Не вважаю, що арбітр помилився, вилучивши Василя»

Президент «Олімпіка» підбив підсумки перемоги над луганською «Зорею» (2:1)

Президент «Олімпіка» Владислав Гельзін прокоментував видалення в матчі проти «Зорі» голкіпера луганчан Василя, якому передував подвійному перелом ноги у нападника донеччан Ібрагіма Каргбо.

«Ми здобули важливі три очки в світлі боротьби за місце в Прем'єр-лізі. Юрій Калитвинцев, як і раніше, має цілковиту довіру, незважаючи на те, що ми планували боротися за зону УЄФА, а в підсумку боремося за виживання. Він будує команду, заскочив в поїзд.

Якби я був на місці представників «Зорі», напевно, теж би обурювався суддівством. Але не вважаю, що арбітр помилився, вилучивши Василя. Всі вже знають, що у Каргбо перелом двох кісток, його відвезли на «швидкій» і вже прооперували. Ми втратили його на декілька місяців, і невідомо, коли він відновиться. Це була небезпечна гра, тому не вважаю видалення воротаря несправедливим.

Виліт з УПЛ? Не хочемо про це думати. У нижній частині турнірної таблиці щільність така, що боротьба буде йти до останнього туру, і ми будемо боротися до останнього», - зазначив Гельзін.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Коментарі