Тоттенгем – Шеффілд Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Шпори» повинні брати три очки в матчі з аутсайдером

У неділю, 2 травня, відбудеться матч 34-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому лондонський «Тоттенгем» на своєму домашньому стадіоні прийматиме «Шеффілд Юнайтед». Стартовий свисток пролунає о 21:15 за київським часом.

«Тоттенгем»

Нещодавно «шпори» опинилися в епіцентрі скандалу, оскільки стали одними із засновників Європейської Суперліги. Вони і ще п'ять англійських грандів разом з топ-клубами Іспанії та Італії пішли війною проти УЄФА та ФІФА, яку програли менше ніж за дві доби. Найбільше у всій цій історії постраждав Жозе Моуріньо, який був звільнений з поста головного тренера «Тоттенгема» разом з усім тренерським штабом через розбіжності з керівництвом клубу.

Поки клуб шукає нового наставника, тимчасово тренує першу команду Раян Мейсон, який останнім часом був наставником академії «Тоттенгема». На даний момент «Тоттенгем» йде на сьомому місці у турнірній таблиці АПЛ, маючи в активі 53 очки. За п'ять турів до кінця чемпіонату відставання від четвертого рядка, на якому «Челсі», становить п'ять балів, але попереду ще є «Вест Гем» і «Ліверпуль». А тому вийти в Лігу чемпіонів «шпорам» буде дуже непросто.

«Шеффілд Юнайтед»

У минулому сезоні «клинки» приємно здивували і тривалий час боролися за вихід в єврокубки, але після виходу з карантину втратили зіграність і в підсумку фінішували на цілком гідному дев'ятому місці. Здавалося, що в цьому році «Шеффілд» під керівництвом Кріса Вайлдера буде продовжувати в тому ж дусі, проте нинішній сезон клуб вже провалив і йде на останньому місці у турнірній таблиці елітного дивізіону Англії.

«Шеффілд» достроково забезпечив собі виліт в Чемпіоншип, а тому керівництво клубу в середині березня відправило Вайлдера у відставку з поста головного тренера. Під керівництвом виконуючого обов'язки наставника Пола Хекінгботта «клинки» набрали лише три очки, все завдяки перемозі над «Брайтоном» (1:0) в минулому турі. Клуб вже не має турнірних завдань, йде підготовка до нового сезону і нижчого за класом чемпіонату.

Орієнтовні склади

«Тоттенгем»: Льоріс - Регілон, Алдервейрелд, Ор'є, Ло Сельсо, Вінкс, Моура, Гейб'єрг, Даєр, Хин Мін, Кейн.

«Шеффілд Юнайтед»: Рамсдейл - Балдок, Еган, Браян, Богл, Норвуд, Флек, Осборн, Стівенс, Брюстер, Макголдрік.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Тоттенгем» в даному матчі здобуде перемогу, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.33 по лінії Parimatch.

2 травня, неділя

«Тоттенгем» - «Шеффілд Юнайтед»
Лондон. Стадіон «Тоттенгем Готспур». 21:15
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua - 2:1
  • 1.33
  • 5.70
  • 11.00
Зробити ставку
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 3

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз