Тест або вакцина: Павелко розповів, як українським фанам поїхати на Євро

Президент УАФ – про можливості відвідати ігри турніру

Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко розповів про можливості для українських уболівальників відвідати ігри Євро-2020.

«Ви знаєте, що коронавірус приніс дуже великі зміни в плани проведення чемпіонату Європи. Три міста розглядалися на минулому виконкомі УЄФА, два з яких були виключені. Залишаються 10 міст з 12. І багато міст переглядають квоти появи уболівальників на стадіони. На сьогоднішній день є квота мінімум 25 відсотків, але кожне місто може ще переглянути цю квоту в бік збільшення кількості глядачів. У когось це може бути 50 відсотків, 75 відсотків, а хтось розглядає варіант і зі 100 відсотками глядачів.

У зв'язку з цим ми чекаємо від УЄФА презентацію відвідування чемпіонату Європи для національних асоціацій. Ми, звичайно ж, тримаємо руку на пульсі в цій ситуації та будемо допомагати нашим уболівальникам. Потрібно дочекатися офіційних документів, але, швидше за все, уболівальників будуть пускати або з негативним тестом, або з вакциною. Також будуть ще додаткові вимоги, які будуть озвучені найближчим часом», - сказав Павелко.

Раніше повідомлялося, що матчі збірної України в групі на Євро-2020 повинні пройти з глядачами.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 17:20 10

Справжня класика європейського клубного футболу

Коментарі