Олександр ДЕНИСОВ: «Кучер інвестував у Метал від 500 тисяч доларів»

Головний тренер вклав значну суму в харківський клуб

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов розповів, що головний тренер «Метала» Олександр Кучер вклав значну суму на розвиток клубу.

«Прихід Олександра Кучера в «Метал» - це не просто «проба пера» як молодого тренера. Це спільний проєкт Кучера і Краснікова.

Як ви знаєте, Олександр Ярославський не дає і не інвестує кошти в ФК «Метал». Він займається тим, щоб позбавити санкцій і очистити емблему того самого «Металіста», передати її в руки громади Харкова. Ну і потім, можливо, щоб ця емблема могла бути використана тим же ФК «Металом».

Сьогодні Кучер тренер «Металу», але він інвестував свої кошти в ФК «Метал», тому що в одного Краснікова не було грошей для запуску клубу у Другій лізі, набору гравців і одноосібно підіймати його до Прем'єр-ліги. Кучер інвестував в «Метал» від 500 тисяч доларів. Ці гроші пішли в розвиток дитячої школи ФК «Метал», підуть в інфраструктуру і т.д. Кучер зайшов як партнер, - повідомив Денисов.

Нагадаємо, Кучер свого часу пограв за «Металіст». Також 39-річний киянин є легендою «Шахтаря». У складі «гірників» Кучер зіграв майже 300 матчів.

Раніше повідомлялося, що майно «Металіста» можуть передати Харкову.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 06:21 0

Поєдинок відбудеться 27 квітня о 14:30 за Києвом

Коментарі