Реал Мадрид - Бетіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Мадридцям не можна втрачати очки

У суботу, 24-го квітня, в Мадриді на стадіоні «Альфредо ді Стефано» в рамках матчу 32-го туру чемпіонату Іспанії місцевий «Реал» прийме «Бетіс» з Севільї. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

«Реал» Мадрид

«Вершкові» продовжують активну боротьбу за чемпіонський титул. Чинний чемпіон має намір будь-якою ціною захистити своє звання. На даний момент «Королівський клуб» займає друге місце в турнірній таблиці і відстає від лідируючого мадридського «Атлетіко» на три пункти. При цьому, в спину дихає ще й «Барселона», яка відстає на два бали, але має гру в запасі. Боротьба за перше місце в самому розпалі і, можливо, вона буде йти до останнього туру.

Однозначно не на користь «Реала» може зіграти вся ця історія з Суперлігою і «війна» з УЄФА. Подейкують, що команду зі столиці Іспанії на рік можуть навіть усунути від участі в Лізі чемпіонів. Але поки це лише розмови. Підопічні Зінедіна Зідана продовжують боротьбу в нинішньому розіграші найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу і вже наступного тижня зіграють перший півфінальний матч проти лондонського «Челсі». Зберегти сили і дати комусь відпочити перед тією грою навряд чи вийде, оскільки втрачати очки в Примері команді також не можна.

У «Реала» і без того значні проблеми зі складом. Не зіграють в матчі з «Бетісом» Еден Азар, Тоні Кроос, Лукас Васкес, Ферлан Менді і Федеріко Вальверде, а участь в грі Луки Модріча залишається під питанням. Дуже істотні втрати!

«Бетіс»

Команда Мануеля Пеллегріно останнім часом радує око. Вона набрала пристойний хід і бореться за місце в єврокубках. Легко з нею точно нікому не буває. «Бетікос» зараз йде шостим, в його активі 49 очок. Це на один пункт менше, ніж у п'ятого «Сосьєдаду». Так що «зелено-білим» цілком під силу зайняти це місце. Особливо з огляду на гру команди, яка явно змінилася. Останні чотири гри «Бетіс» завершив внічию. Суперниками були «Ельче», «Атлетіко», «Валенсія» і «Атлетик». До цього він переміг «Леванте», а перед тим програв в дербі «Севільї».

У Пеллегріно менше проблем зі складом. Не зіграють тільки давно травмовані Віктор Камараса і Даніель Мартін, а також дискваліфікований за червону картку в минулому поєдинку Набіль Фекір. В цілому, у «Бетіса» стабільний состав і команда з Севільї точно не буде хлопчиком для биття в цьому поєдинку, а при вдалому збігу обставин може і забрати очки у фаворита.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою вже 109 матчів. За цей час «Реал» здобув 61 перемогу, а «Бетіс» - 26. Ще 22 гри завершувалися нічийними результатами.

У першому колі команди видали видовищний матч, який завершився з рахунком 3:2 на користь «Реала».

Орієнтовні склади:

«Реал» Мадрид: Куртуа, Начо, Варан, Мілітао, Одріосола, Бланко, Каземіро, Іско, Вінісіус, Асенсіо, Бензема.

«Бетіс»: Браво, Емерсон, Манді, Бартра, Міранда, Родрігес, Каналес, Тельо, Гарсія, Гуардадо, Іглесіас.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів, а тому нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.52 по лінії Parimatch.

24 квітня, субота

«Реал» Мадрид - «Бетіс»
Мадрид. Стадіон «Альфредо ді Стефано». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Megogo»
Прогноз Sport.ua - 2:1
  • 1,52
  • 4,40
  • 6,50
Сделать ставку
Сергій Снопов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 квітня 2024, 12:00 0

27–28 квітня відбулися матчі 35-го туру чемпіонату Англії 2023/24