Іван ГЕЦКО: «Луческу — людина слова. Як він сказав, так і сталося»

В успіхах «Динамо» велику роль відіграє румунський тренер, вважає фахівець

Колишній форвард збірної України Іван Гецко вважає, що київське «Динамо» оформить чемпіонське звання вже в найближчому турі УПЛ.

«А який сенс затягувати? Тим більше, що попереду у них - фінал Кубка України з непростим візаві - «Зорею». А так хочеться покласти золоті медалі в Кубок. Я не буду оригінальним якщо скажу, що у зльоті «Динамо» величезна заслуга нового рульового Мірчі Луческу. Як би до нього не ставилися деякі вболівальники «біло-синіх», але Містер - людина слова. Сказав, що «Динамо» буде конкурентоспроможним - так і сталося. На відміну від Каштру, румунський фахівець показав себе з найкращого боку як тренер-стратег, тренер-мотиватор. Він змушував своїх нових підопічних слухатися його беззаперечно, і подивіться, як вони додали.

Саме Луческу повернув «біло-синім» звання найсильнішої команди України, чого протягом тривалого часу не вдавалося його попередникам - тренерам із «динамівським серцем». Про це необхідно пам'ятати уболівальникам. Хоча, щоб з динамівцями почали рахуватися і на міжнародній арені, їм потрібно обов'язково підсилитися 3-4 легіонерами, які б взяли на себе функції лідерів. Особливо це стосується лінії атаки», - вважає Гецко.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:43 16

Михайло відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі