Поділля готове йти до Лозанни. Клуб не згоден з рішенням КДК УАФ

«Епіцентр» з Дунаївців підозрюють у фальсифікації позитивних тестів на коронавірус

Спортивний арбітражний суд у Лозанні може розглянути ще одну справу, яка стосується українського футболу. КДК УАФ відхилив скаргу ФК «Поділля» з приводу перенесеного матчу 13 туру Другої ліги з «Епіцентром».

На думку «Поділля», команда з Дунаївців сфальсифікувала позитивні тести на коронавірус, також в її складі вистачало здорових футболістів, щоб провести календарний поєдинок. Однак на своєму засіданні, яке відбулося 22 квітня, КДК УАФ протест відхилив, оскільки не встановив жодного порушення з боку «Епіцентра».

За наявною інформацією, такий вердикт КДК не влаштував ФК «Поділля», який у найближчі дні буде подавати апеляцію до Апеляційного комітету УАФ. У разі необхідності подоляни налаштовані звернутися і до Спортивного арбітражного суду в Лозанні.

Нагадаємо, що раніше в Спортивний суд у Лозанні звертався почесний президент «Агробізнеса» Олег Собуцький, який домагається скасування довічного відсторонення від футболу, після того як влаштував самосуд над арбітром у матчі чемпіонату України в Першій лізі.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:42 2

Лунін пропустив у матчі два голи

Коментарі