Директор Олександрії: «Бурбас, бл***, щось ляпнув, а ми коментуємо»

Дмитро Китаєв залишився незадоволений якістю інсайдів від відомого футбольного журналіста

Директор «Олександрії» Дмитро Китаєв спростував інформацію про те, що Володимир Шаран покине пост головного тренера в кінці сезону.

- Правда, що Шаран покине «Олександрію», а Сергій Ковалець - головний кандидат йому на заміну?
- Взагалі не розумію, звідки беруться такі чутки. Це ж хтось їх створює, а я повинен займатися тим, щоб їх коментувати. Інформація щодо відставки Шарана - безпідставна. Що стосується Сергія Ковальця, ніхто з ним не розмовляв і не вів переговори. Це нісенітниця.

- Кажуть, у Шарана була домовленість з президентом «Олександрії»: якщо він не виводить команду до фіналу Кубку України, то йде.
- Ну так це потрібно питати у джерела цієї новини. У Ігоря Бурбаса. Він, напевно, краще знає, які домовленості були у Шарана і президента «Олександрії». Бурбас, бл***, щось ляпнув, а ми тепер коментуємо те, що він сказав. Це фантастика.

Те що сказав Бурбас - абсолютна неправда. По-перше, з Сергієм Ковальцем ніхто не вів ніяких переговорів. По-друге, ніхто зараз ніяких рішень не приймає. Абсолютно.

Залишилося чотири тури до кінця сезону УПЛ. Після цього президент «Олександрії» Сергій Кузьменко зустрінеться з Володимиром Шараном. Вони обговорять ситуацію, поспілкуються і приймуть якесь рішення. Ніхто зараз нікого не звільняє, не наймає нових тренерів, ні з ким переговори не ведуться.

Це абсолютна дичина. Вони пишуть, бл***, а ми потім сидимо і розповідаємо, що це маячня, - сказав Китаєв.

Володимир Клепач Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:22 0

Михайло допоміг «Челсі» обіграти «шпор» з рахунком 2:0 у перенесеному поєдинку АПЛ

Коментарі