Еліна СВІТОЛІНА: «Монфіс наполягає на зміні прізвища. Але я — Світоліна»

Українська тенісистка поділилася очікуваннями від майбутнього весілля

26-річна українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла про своє майбутнє весілля із 34-річним французьким тенісистом Гаелем Монфісом.

- Еліна, судячи з хештегу #Липень2021, який ви залишили до вашого посту про заручини, дата весілля - 18 липня?
- Ви близько влучили, але не зовсім точно (сміється). У пості ми дійсно залишили хештег #Липень2021 і дві римські цифри XV (15) і III (3), але це не 18, як могло здатися, а просто 15 - улюблене число Гаеля, а 3 - моє. Насправді, точної дати поки немає, оскільки ми залежимо від карантинних правил, які будуть в тому місці, де буде проходити весілля.

- І де це буде?
- Поки не хотіла б про це говорити (сміється).

- Ваші відносини з самого початку під мікроскопом. З цим важко справлятися або те, що ви обидва публічні персони, допомагає?
- Тяжке питання. Тут є дві сторони... З одного боку - ми, звичайно, звикли до уваги уболівальників, але, з іншого боку, відносини - це трохи інше. І ми завжди отримуємо багато уваги, коли десь перебуваємо разом, кудись виходимо, навіть просто в ресторан. Є моменти, коли просто хочеться насолодитися один одним, але це не вдається зробити. У ці хвилини, звичайно, складно справлятися з підвищеною увагою, і вона зовсім не в радість.

- Чи плануєш міняти прізвище в Турі?
- У Турі ні.

- А в житті?
- Гаель наполягає, але ми ще подивимося (посміхається)

- Ви замислювалися про те, що можете стати однією з небагатьох одружених пар діючих топ-тенісистів в історії? Це привід продовжити кар'єру довше або навпаки?
- Хм... Насправді, цікавий момент. Якось не замислювалися про це. Звичайно, це буде для нас новий хвилюючий статус. Сподіваюся, у нас вийде продовжувати насолоджуватися нашими відносинами так само, як і зараз. Якщо говорити про кар'єру, то мені вже 27 в цьому році, і, звичайно, я не буду грати ще 10 років. Але і закінчувати поки не думаю.

- У ваших шанувальників є шанс побачити вас разом у міксті?
- Так, ми думали про це. Але... Гаель мріє, що будуть два прізвища Монфіс, але я все ж так не думаю, адже я - Світоліна (сміється).

Михайло Шаповалов Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:20 15

Два попередні матчі суперників цієї весни завершилися з однаковим рахунком 4:1 на користь гірників

Коментарі