Ньюкасл – Вест Хем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поточна позиція лондонського клубу не випадкова?

Тридцять другий тур Англійської Прем'єр-ліги буде розірваним на два фрагменти в календарі свого розіграшу, а основні події вихідних буде відкривати протистояння команд із протилежних полюсів турнірної таблиці. Тим часом, як «Ньюкасл» планує забезпечити собі дострокове збереження прописки, лондонський «Вест Хем» влаштувався в зоні Ліги чемпіонів, і тепер претендує навіть на «бронзу» поточного розіграшу національної першості.

«Ньюкасл»

Підопічні Стіва Брюса зуміли набрати чотири очки в двох останніх матчах проти «Тоттенхема» (2:2) і «Бернлі» (2:1). Для команди з присінку підвалу турнірної таблиці - це дуже суттєвий результат, який було здобуто саме вчасно, адже переслідувачі «сорок» не особливо поспішають здобувати необхідні їм бали. Фінальна частина сезону для «Ньюкасла» буде супроводжуватися дуже важкими поєдинками з усім бомондом англійського футболу, крім, можливо, «Манчестер Юнайтед» і «Челсі».

У цьому контексті навіть найменший погляд у бік суперників у п'яти найближчих зустрічах команди Брюса кидає їхніх фанатів у шок - якщо нинішній «Арсенал» можна розглядати як середняка чемпіонату, не в образу фанатам «канонірів», то, так, для «сорок» вони виглядають найбільш прийнятним опонентом аж до середини травня. Ризикнути потерпіти до заключних матчів проти «Шеффілд Юнайтед» і «Фулхема»? Чи не буде занадто пізно тоді щось виправляти?

«Вест Хем»

У підопічних Девіда Мойєса зараз просто запаморочливі кондиції. «Молотобійці» на попередніх вихідних обіграли свого нинішнього головного суперника - «Лестер» (3:2), чим завершили гідно проведений відрізок із матчами проти непоступливих опонентів. На цьому тлі, майбутня гра проти «Ньюкасла» виглядає для «залізних» своєрідним подарунком у календарі, адже проти команди з нижньої частини турнірної таблиці вони востаннє грали ще в середині лютого поточного року.

Завойовані позиції тепер необхідно буде захищати, і календар до кінця сезону повинен допомогти «Вест Хему» не тільки закріпитися в зоні Ліги чемпіонів УЄФА, а й замахнутися на «бронзову» або навіть, чому б ні, «срібну» сходинку п'єдесталу. Однак, неодноразово раніше траплялося так, що команді зі Східного Лондона не вистачало психологічної стійкості саме на завершення футбольного року.

Статистика

Попередня зустріч між командами проходила на полі «Вест Хема», і завершилася перемогою «сорок» з рахунком 2:0.

Незважаючи на досить низьку позицію в турнірній таблиці, «Ньюкасл» не поступається вже в чотирьох домашніх поєдинках поспіль, і при цьому утримує гольову серію з семи послідовних матчів.

«Вест Хем», у свою чергу, грає на виїзді останнім часом досить посередньо, але варто відзначити, що в трьох із чотирьох останніх гостьових зустрічей вони не покидали межі Манчестера.

Орієнтовні склади

«Ньюкасл»: Дубравка - Рітчі, Дамметт, Фернандес, Кларк, Мерфі - Лонгстафф, Шелві, Альмірон - Вілсон, Жоелінтон.

«Вест Хем»: Фабіанські - Бальбуена, Діоп, Доусон - Масуаку, Соучек, Форналс, Цоуфал - Бенрахма, Лінгард, Боуен.

Прогноз на матч

Ми вважаємо, що у цьому поєдинку «Вест Хем» може постраждати від недостатнього кадрового резерву, проте з переможної ходи зійти не повинен. За таких умов, ставка «Перемога Вест Хем в один м'яч: так» за 3,80 від Favbet виглядає гідною пропозицією.

17 квітня, субота

Ньюкасл - Вест Хем
Ньюкасл. «Сент-Джеймс Парк». 14:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua - 1:2
  • 3.50
  • 3.40
  • 2.10
Сделать ставку
Ілля Береза Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 17:35 0

Решфорд може залишити манчестерську команду