Ворскла - Зоря. Прогноз на матч Артема Федецького

Прогноз експерта на матч 22-го туру УПЛ

Екс-футболіст збірної України Артем Федецький зробив прогноз на матч 22-го туру УПЛ «Ворскла» - «Зоря».

«Ворскла» з Юрієм Максимовим в цьому сезоні дуже сильно здивувала. Ми вже звикли, що в «Зорі» Віктор Скрипник налагодив хороший відточений механізм. За луганську команду грають молоді хлопці і досвідчені бійці, які добре один одного розуміють на полі. У «Зорі» дуже хороша обойма футболістів. У них команда те що треба! У них є склад навіть для гри на два фронти: УПЛ і єврокубки. Також вони можуть успішно виступати в Кубку України, що луганчани і роблять.

Мені здається, «Зоря» знову хоче зайняти третє місце в УПЛ. Але у «Ворскли» теж хороші амбіції. Максимов налагодив роботу колективу, це видно по їхніх результатах. Якщо раніше «Ворскла» боролася за виживання, то зараз полтавська команда на досить хорошому ходу і може у будь-якої команди УПЛ відібрати очки.

Але саме в цьому протистоянні, мені здається, переможе «Зоря». У них є матч в запасі, і вони захочуть зробити для себе більш комфортну перевагу, щоб було право на помилку. Думаю, луганчани візьмуть три очки. Хоча у Максимова дуже симпатична команда!», - сказав Федецький.

Матч «Ворскла» - «Зоря» відбудеться 17-го квітня. Початок зустрічі о 17:00.

Артем Федецький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 14:36 19

З 2022 року трофей не розігрувався, але чи варто до нього повертатися зараз?

Коментарі