Шахтар - Динамо. Прогноз на матч Артема Федецького

Прогноз експерта на поєдинок 22-го туру УПЛ

Екс-футболіст збірної України Артем Федецький зробив прогноз на матч 22-го туру УПЛ «Шахтар» - «Динамо».

«Складно визначити фаворита матчу. Якщо брати по турнірному становищу, то «Динамо» зараз йде на першому місці в УПЛ. Кияни зробили серйозну заявку на чемпіонство. Але «Шахтар» - це діючий чемпіон і це більше гра іміджева. «Гірники» все-таки сподіваються на те, що «Динамо» десь може втратити очки. Але важкувато буде «Шахтарю», так як це буде гра визначальна для «Динамо». Якщо «Шахтар» не виграє, то «Динамо» можна буде привітати з чемпіонством.

Це буде гра за імідж. Як вихованець «Шахтаря» я віддам перевагу «гірникам». Мені здається, «Шахтар» виграє в один м'яч. Гра буде визначальна і по ній можна буде зрозуміти, кому вручатимуть золоті медалі.

Найяскравіше класико, яке мені сподобалося найбільше? Мені запам'яталася найбільше чемпіонська гра 2006-го року в Кривому Розі, коли чемпіон визначався в цьому поєдинку в зв'язку з тим, що команди фінішували з однаковою кількістю очок. Це був «золотий матч», який визначав переможця чемпіонату України. І тоді переможний м'яч забив Джуліус Агахова, а «Шахтар» виграв з рахунком 2:1. Здається, це тоді президент «гірників» Рінат Ахметов поїхав зі стадіону, оскільки не зміг дивитися цей напружений поєдинок. Він дуже сильно нервував і переживав за результат зустрічі. Так, ось це було одне з найяскравіших класико, як на мене.

«Динамо» - «Шахтар» - це завжди цікаво. А тут ще й протистояння Луческу - «Шахтар». І тут дуже все цікаво. На Луческу тримають зуб і фанати «Динамо». Думаю, навіть чемпіонство киян не поміняє відношення деяких уболівальників до румунського спеціаліста», - сказав Федецький.

Матч «Шахтар» - «Динамо» відбудеться 17-го квітня. Початок зустрічі о 19:30.

Артем Федецький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 жовтня 2024, 21:47 0

Екс-зірка Динамо знайшов собі новий клуб у Київській області

Коментарі