Марта КОСТЮК: «Умови не настільки прості, як може здаватися»

Українська тенісистка – про умови в Чорноморську

Тенісистка збірної України Марта Костюк прокоментувала перемогу над Юкі Найто у матчі плей-оф Кубка Біллі Джин Кінг проти команди Японії.

- Насправді умови не настільки прості, як може здаватися. З боку може здаватися, що все не так вже й погано. Просто достатньо сильний вітер, і нерівний м'який корт, дуже повільний. Потрібно було пристосовуватися.

В принципі, я задоволена своїм виступом, тому що, по-перше, я виграла. По-друге, я дограла активно, це була моя основна задача. Я боролася, намагалася не засмучуватися. І насправді отримала задоволення, тому все добре.

- Як вважаєш, можна вже сказати, що ти в суперформі після того, як перехворіла на коронавірус?
- Є кілька аспектів, над якими потрібно попрацювати, але в цілому, думаю, я на правильному шляху. Це основне. І подивимося, як я буду почуватися завтра. Зараз я далека ще від того, як я можу грати, в якій формі можу бути.

- Наскільки морально тобі сьогодні допомагали вболівальники?
- Дуже допомагали. Насправді ми дуже довго грали без уболівальників. І навіть коли вони були, у мене не було можливості грати на великих трибунах. Тому така підтримка, особливо коли всі за тебе вболівають, це набагато більше заряджає і такі змагання повертають любов до спорту, тому що без уболівальників дуже складно грати. Немає такого драйву.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 27 квітня 2024, 21:52 11

Україна спокійно обіграла Естонію

Коментарі