Тарас МИХАЛИК: «Луческу своєчасно з'явився біля керма Динамо»

Фахівець вважає, що тренер швидко знайшов спільну мову з київською командою

37-річний екс-футболіст київського «Динамо» Тарас Михалик поділився очікуваннями від центрального поєдинку 22-го туру УПЛ «Шахтар» - «Динамо».

«Я вище оцінюю шанси «Динамо». Дуже своєчасною була поява біля керма киян Мірчі Луческу. До речі, вистачало песимістів, які стверджували, що у румунського фахівця в «Динамо» нічого не вийде, мовляв, він звик робити ставку тільки на бразильських легіонерів. Однак Мірча Луческу дуже швидко знайшов спільну мову зі своїми новими підопічними, які беззаперечно його слухаються, і це принесло свої плоди. Завдяки високій ігровій дисципліні, цілеспрямованості, стабільності кияни поступово закріпилися на передових позиціях, чого їм давно не вдавалося. І це незважаючи на незрозумілу пасивність на трансферному ринку. Тому залишається запастися терпінням і поспостерігати, чи будуть динамівці і далі так стрімко додавати.

Оскільки у «Шахтаря» і «Динамо» досить довга лава запасних, то відсутність кількох провідних виконавців не повинна позначитися на якості гри. Турнірне становище буде змушувати «гірників» атакувати великими силами, оголюючи тили і, впевнений, у динамівців з'явиться можливість користуватися своєю грізною зброєю - контрвипадами з підключенням флангових захисників. Дуже хочеться, щоб учасники дербі порадували видовищною і, головне, результативною грою. Сподіваюся, що динамівці заб'ють на один гол більше», - зазначив Михалик.

Матч «Шахтар» - «Динамо» відбудеться 17 квітня в Києві на НСК «Олімпійський». Початок - о 19:30.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 10:15 25

Sport.ua разом із GGBET анонсує головний поєдинок суперважкої вагової категорії в боксі за 25 років