СТУПАР: «УАФ призначає на матчі Монзуль, принижуючи арбітрів-чоловіків»

З поєдинком «Шахтар» — «Динамо» впоралися б багато вітчизняних рефері, впевнений експерт

Центральний поєдинок 22-го туру УПЛ «Шахтар» - «Динамо» довірено обслуговувати арбітру Катерині Монзуль. Відомий у минулому рефері Мирослав Ступар прокоментував це призначення.

«Я нічого не маю проти Катерини Монзуль, але переконаний, що з цим поєдинком без особливих зусиль справилися б ще з півдюжини вітчизняних рефері. Тим більше, за допомогою системи VAR, яка буде задіяна на матчі в столиці. Але керівництво Комітету арбітрів УАФ чомусь вперто призначає на всі ключові поєдинки виключно Монзуль, не розуміючи, що цим принижує арбітрів-чоловіків. Тим не менш, сподіваюся, що за допомогою «суфлера» у Катерини не повинно в суботу виникнути проблем.

Що стосується безпосередньо поєдинку, то, на мій погляд, він завершиться внічию. Незважаючи на відсутність капітана команди, Сергія Сидорчука, динамівці зуміють добитися потрібного результату. Важливо, що завдяки їхньому тренеру Mірчі Луческу в діях киян вже відчувається думка, в разі необхідності вони можуть зіграти раціонально, але, якщо потрібно, то підвищать темп і здивують суперника чітко розіграними комбінаціями. До того ж перевага в сім очок дозволить киянам діяти розкуто, на відміну від «гірників», на яких буде тиснути результат. Те, що на нас чекає цікаве протистояння - впевнений», - вважає Ступар.

Матч «Шахтар» - «Динамо» відбудеться 17 квітня в Києві на НСК «Олімпійський». Початок - о 19:30.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 17 травня 2024, 07:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі