Олег САЛЕНКО: «Луческу все одно, яку команду очолювати»

Спеціаліст поділився очікуваннями від матчу «Шахтар» — «Динамо»

Колишній нападник київського «Динамо» і збірної України Олег Саленко поділився очікуваннями від центрального поєдинку 22-го туру УПЛ «Шахтар» - «Динамо».

«Тут все просто. Якщо «Динамо» виграє або не програє, то киян можна буде вітати із чемпіонством. Нереально буде впустити таку вигоду у чотири тури до закінчення першості. Якщо ж переможе «Шахтар», то, можливо, десь інтрига і з'явиться, але знову ж таки, навіть чотири очки - досить солідна перевагу для українського чемпіонату.

Для кого матч більш принциповий - для «Динамо» або Мірчі Луческу? Я б не розділяв ці поняття. Луческу - професіонал, і йому все одно, яку команду очолювати. Він хоче добиватися результату, і поки у нього з «Динамо» це виходить. Думаю, кияни зіграють в обережний футбол, оскільки їм немає сенсу стрімголов бігти вперед. А «Шахтар», в свою чергу, зараз не в тих кондиціях, щоб показувати атакувальну та видовищну гру. У майбутньому поєдинку все буде залежати від того, хто припуститься більшої кількості помилок», - вважає Саленко.

Матч «Шахтар» - «Динамо» відбудеться в суботу, 17 квітня, в Києві на НСК «Олімпійський». Початок - о 19:30.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 08:49 5

Командою Les Bleus керує знаменитий Дідьє Дешам

Коментарі