Українець став чемпіоном ірландського покерного чемпіонату

Павло Векслер виграв 266 тисяч євро

В покер-румі partypoker завершився фестиваль Irish Poker Open - ірландська покерна серія, яка традиційно проходить в живому форматі, але з 2020 року зі зрозумілих причин змушена була переїхати в онлайн.

Головна подія серії проходила з бай-іном € 1,100 і зібравши 1,880 реєстрацій, призовий фонд з € 1,000,000 збільшився до € 1,880,000. У ній взяли участь чимало професійних покеристів, але найкращим виявився наш гравець - Павло Векслер.

Павло вийшов на фінальний стіл не в кращому становищі - сьомим по стеку, але зміг наростити перевагу. Коли в турнірі залишилося 4 гравці, почалися розмови про угоду. Українець не був проти розділити призові, але вирішив не погоджуватися, поки за столом був один аргентинський гравець.

Рекордний виграш і перерва на танці
Через півгодини Павло вже був у хедз-апі з болгарином Стояном Обрешковим, який в минулому році відзначився за фінальним столом Головної події WSOP. Проти нього Векслер нічого не мав і сам написав опоненту про угоду, незважаючи на те, що лідирував по фішках з дворазовою перевагою.

Суперник погодився на угоду. Павло забрав € 255,000, Стоян отримав € 225,000 і ще € 10,000 були залишені для переможця в чесній боротьбі. Однак перед тим, як відновити гру, Стоян попросив 10-хвилинну перерву і навіть пояснив, для чого - він хотів потанцювати зі своєю дружиною. Українець не відмовив у такому бажанні і, дочекавшись суперника, продовжив гру.

Правда довго грати не довелося - пара десятків роздач і Павло Векслер здобув перемогу в турнірі, а його призові склали € 266,000.

«Це мої найбільші призові в онлайні. Чотири роки тому у мене була приголомшлива серія виграшів на partypoker. Три неділі поспіль я був за фінальними столами великих турнірів. Я виграв € 70,000, € 80,000 і € 160,000 доларів, але на цей раз мені вдалося отримати свій найкращий виграш».

Сьогодні Павло грає з Мексики, де він знаходиться тривалий час і відвідує різні екзотичні місця. Але крім подорожей і покеру в українського покер-про є ще одне хобі - Heroes 3, по якій навіть найняв особистого тренера.

Віталій Петровський Джерело: poker.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 12

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Коментарі