Тайсон Ф'ЮРІ: «У мене є шість кубиків. Шість кубиків пива»

Британець розповів, чому не виглядає, як атлет

Чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Тайсон Ф'юрі спростував чутки про те, що набрав феноменальну фізичну форму.

«У мене є шість кубиків. Шість кубиків пива. Я ніколи не мав гарного тіла і не думаю, що це станеться. Я все ще важкий. Моя вага становить 125 кілограмів. На жаль, у мене немає м'язової маси. Якби я брав участь в конкурсі бодібілдерів, то однозначно програв би. У мене тіло, яке ви не захочете собі. Люди старанно тренуються, щоб їх тіла не були такими, як у мене. Але я тренуюся, і мені нормально й так.

Я все ще в хорошій формі. У хорошій естетичній, а не в атлетичній формі. Я у відмінних кондиціях в плані фітнесу. Я б міг битися весь день, але не виглядаю добре, коли роздягаюся. Тому я в сорочці. Якби я був накачаним, то давав би це інтерв'ю, як і всі інші, топлес.

Якби у мене було тіло Джошуа, я б на всі інтерв'ю приходив без сорочки. Навіть взимку, в дощ, в сніг, в грім, в будь-яку погоду я б постійно знімав верх», - сказав Тайсон Ф'юрі в інтерв'ю ютуб-каналу Behind The Gloves.

Володимир Клепач Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 12:28 0

Хорват – найстарший гравець в історії «Реала» в Лізі чемпіонів

Коментарі