Рішення прийнято. Фонсека покине Рому в кінці сезону

Колишній наставник «Шахтаря» сам не хоче продовжувати співпрацю з римським клубом

Головний тренер «Роми» Паулу Фонсека прийняв рішення після завершення сезону покинути римський клуб, незалежно від результатів, яких досягне його команда.

У контракті Фонсеки, який закінчується 30 червня, міститься пункт щодо пролонгації ще на сезон в разі виходу «Роми» в Лігу чемпіонів. Така можливість для «вовків» залишається актуальною, але Фонсека навіть в цьому випадку не погодиться на активацію зазначеної опції, адже втомився від постійних чвар в клубі, плутанини та відсутності повноцінної підтримки з боку керівництва.

За наявною інформацією, у Фонсеки прямо зараз є три цікавих для нього пропозиції - дві від клубів англійської Прем'єр-ліги і одна з французької Ліги 1. У той же час, сам Паулу хотів би залишитися в Італії, де опосередкований інтерес до нього виявляє керівництво «Наполі». Втім, поки контактів у неаполітанців з португальським тренером не було.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що «Шахтар» також зацікавлений в поверненні Фонсеки, який може змінити на тренерському містку свого земляка Каштру.

Олексій Сливченко Джерело: Calciomercato.it
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 18:11 0

Ноттінгем Форест очки не повернули

Коментарі