Завацька розповіла, чому знялася з турніру в Швейцарії

Катаріна не хотіла ризикувати здоров'ям перед матчами за збірну

Четверта ракетка України Катаріна Завацька поділилася очікуваннями перед матчами з Японією в рамках Кубка Біллі Джин Кінг.

«Я приїхала сюди в класному настрої. Всі зраділи, що ми будемо грати матч в Україні, а не в Японії. Думаю, ніхто б не хотів так далеко летіти. Ще й на грунті! Це супер, я дуже рада.

Що найскладніше під час пандемії? Напевно, це «бульбашки», де ти не можеш вийти ні на вулицю, ні в ресторан. Сидиш як в тюрмі, це дуже тисне. Мене вибила з ритму кількамісячна пауза. Зараз немає глядачів, ніде взяти позитивної енергії, якщо щось не виходить. Хочеться, щоб все якомога швидше прийшло до норми.

У своєму останньому матчі (на турнірі в Швейцарії) я знялася, бо не хотіла ризикувати, нічого серйозного не було. Просто я була не дуже була підготовлена. У мене недавно була операція через зуб мудрості і я не особливо відновилася. Я хотіла туди поїхати, щоб пограти там як тренувальні матчі. Я знялася, щоб зайвий раз не підвернути десь ногу перед командним турніром, там було холодно і в цілому я відчувала, що вже втомилася», - сказала Катаріна.

Володимир Клепач Джерело: Федерація тенісу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 11:37 28

Рецензія на бій Олександр Усик – Тайсон Фюрі