Євген ПАСТ: «Десна постарається піднятися на п'єдестал пошани»

У чернігівському клубі мають намір поборотися за бронзові медалі

Воротар «Десни» Євген Паст у календарному поєдинку 18 туру чемпіонату УПЛ з «Шахтарем» пошкодив гомілкостоп і змушений був пропустити два наступні матчі чернігівців.

Однак в протистоянні з «Олександрією» досвідчений кіпер вже був серед запасних. Голкіпер прокоментував перемогу своєї команди над «городянами» (4:1).

«Якщо відверто, то не люблю перебувати на лаві для запасних, сильно переживаю. Не обійшлося без хвилювань і в поєдинку з «Олександрією». Адже першими пропустили, а коли вийшли вперед - 2:1, то гості зуміли підвищити темп і хвилин десять доводилося важкувато. Але хлопці витримали, все обійшлося і, на мій погляд, ми награли на перемогу.

Чим пояснити, що наші поєдинки з «городянами» завжди проходять безкомпромісно і результативно? Збігом обставин. Вчора ось домоглися бажаного завдяки правильній тактиці, та й з реалізацією - досягли успіху. Голи вийшли гарні.

Звичайно, бажано, щоб у «Десни» на фінішній прямій не виникло кадрових проблем. Поки що тільки відновлюється після травми Пилип Будківський та й в матчі з «Олександрією» не уникнув пошкодження Андрій Тотовицький. Це ключові виконавці, тому сподіваємося на їхнє швидке повернення у стрій. Mи налаштовані рішуче і постараємося піднятися на п'єдестал пошани», - сказав Паст.

Нагадаємо, що «Десна» посідає у чемпіонаті УПЛ четверте місце, набравши 36 очок. Відставання від третього рядка, на якому луганська «Зоря», становить два бали.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 22:46 10

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram