Потрібен тренер з палаючими очима. Чи може Фонсека повернутися у Шахтар?

Олександр Денисов прокоментував можливість повернення португальця

Директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов прокоментував можливість повернення в «Шахтар» Паулу Фонсека, який вже працював з «гірниками» з 2016 до 2019 року:

«На сьогоднішній день контракт з Луїшем Каштру не продовжено, і це накладає свій відбиток. Претендентів зараз називається дуже багато. Очоливши «Шахтар», Фонсека якраз і вийшов на той рівень європейського тренера, який затребуваний в топ-лігах. Це був амбітний для нього виклик, він йшов вигравати з «Шахтарем» трофеї і вдало виступати в Лізі чемпіонів, і у нього це вийшло.

Хейтери скажуть, що Паулу прийшов на все готове. Вболівальники ж подякують Фонсеці за три чемпіонські титули, це скидати не можна. «Рома» була для нього новим викликом після «Шахтаря», новою амбіцією. У «Ромі» у нього взагалі нічого не складається, трофеїв у команди немає. Зараз клуб бореться за зону Ліги конференцій, і після такого сезону його навряд чи погладять по голові. Хіба що він виграє Лігу Європи.

Якщо подивитися на склад «Роми», у нього багато молоді, але не можна сказати, що хтось із них виходить на рівень зірковості. Так було і в «Шахтарі», коли Додо був відправлений в оренду, а зараз є затребуваним гравцем. Зараз у Фонсеки є вікові гравці в «Ромі»: Джеко (35 років), Педро (33 роки), Мхітарян (32 роки). Повернутися в «Шахтар» Фонсека може лише на тлі фіаско в «Ромі».

Тут в тому числі питання: а чи потрібен Фонсека «Шахтарю»? Зараз у нього, напевно, не так очі будуть горіти. А для донеччан важливо знайти тренера, для якого призначення стане викликом, і у нього будуть палаючі очі».

Микола Степанюк Джерело: Денисов Time
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 00:10 1

Результат матчу вирішив хет-трик Левандовськи у другому таймі

Коментарі