МАЙКОН: «Нам потрібно поважати Маріуполь»

Футболіст донецького «Шахтаря» поділився очікуваннями від чергового матчу УПЛ

Півзахисник «Шахтаря» Майкон поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку з «Маріуполем» і розповів про важливість перемоги над «Ворсклою».

- У суботу матч із «Маріуполем». Якої зустрічі очікуєте?
- Ми повинні продемонструвати свою гру. Не слід думати про «Маріуполь», а варто зосередитись на нашій команді й домогтися позитивного результату, показавши гарний футбол. Треба спробувати втілити в грі все те, що ми напрацьовували протягом тижня, і здобути перемогу - це найважливіше.

- Як успіх у матчі з «Ворсклою» вплинув на команду?
- Перемагати завжди добре. Чудово знаємо, що зараз переживаємо не найкращий період, але разом з виграшами потроху набуваємо впевненості. Важливо, що колектив повертається до перемог.

- Що можна сказати про майбутнього суперника?
- «Маріуполь» - міцна команда з відмінним тренером. Нам потрібно поважати опонента, однак передусім слід продемонструвати свій футбол і перемогти, не дозволивши супротивникові вдало зіграти.

- У решті матчів «Шахтар» просто не має права на помилку. Чи є це додатковою мотивацією?
- Утрачати очки в принципі погано. Цього сезону ми втратили достатньо очок - не звикли до такого протягом останніх років. Був не найкращий період, але, повторюся, з перемогами повертається впевненість. Завжди намагаємось грати краще.

Матч 21-го туру УПЛ «Маріуполь» - «Шахтар» відбудеться в суботу, 10 квітня, на НСК «Олімпійський» у Києві. Початок о 14:00.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:27 6

Відбувається супербій за абсолют

Коментарі