Артем ДОВБИК: «Мета Дніпра-1 - зачепитися за місце в топ-5»

Команда добилася прогресу в другій частині сезону

«Дніпро-1» йшов на зимову перерву на останньому місці в таблиці УПЛ, однак у другій частині сезони не зазнав жодної поразки в 7 турах і може претендувати на єврокубки.

Форвард Артем Довбик розповіла про цілі команди.

- Вибравшись з нижньої частини таблиці, «Дніпро-1» лише на шість очок відстає від єврокубкового п'ятого місця. Може, є сенс поборотися?

- Так, у нас стоїть завдання спробувати зачепитися за цю позицію. Правда, ми розуміємо, що це хоч і реально, але все ж важко зробити, тому що залишилося мало ігор. До того ж, вони непрості - зокрема, на виїзді з «Динамо» і «Шахтарем», вдома з «Зорею». Але ми будемо робити все можливе для того, щоб досягти поставленої мети. Тим більше, що на відміну від осінньої частини чемпіонату, статистика по весні у нас хороша.

- Який з матчів, зіграний цієї весни, дався вашій команді найважче?

- Мабуть, недавня зустріч з «Десною». Поле на стадіоні в Чернігові було важким, та й сам суперник не з легких. «Десна» - міцна команда, і обіграти її було непросто. Перший тайм проходив на рівних, але потім, коли ми забили м'яч, трохи «підсіли». Чернігівці більше контролювали хід гри, затиснувши нас. Нам було важко, і ми намагалися вибігати в контратаки. Однак це не дуже виходило - у чомусь через поле, у чомусь з огляду на вмілі оборонні дії «Десни». Матч був важким, але в той же час перемога в ньому надала нам більшої впевненості. Адже ми обіграли одну з провідних команд нашого чемпіонату.

Іван Зінченко Джерело: UA-Football
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 13:11 1

Матчі заплановані на 29 травня і 2 червня

Коментарі