Тренер Кременя: «Все зіпсував пенальті. Вересу не потрібна така допомога»

Олексій Годін розчарований рішенням, яке прийняв арбітр

У поєдинку 20-го туру Першої ліги «Кремінь» - «Верес» у ворота господарів був призначений спірний пенальті, який дозволив гостям вирвати перемогу з рахунком 2:1.

Головний тренер «Кременя» Олексій Годін прокоментував епізод з падінням у штрафному майданчику господарів гравця «Вереса».

«Прикро програвати такі матчі. Гра нам давалася, ми ні в чому не поступалися головному претенденту на підвищення у класі, впевнений, що як мінімум на нічию з «Вересом» награли.

Але все враження зіпсував призначений у наші ворота пенальті на 72-й хвилині. Було чітко видно, що гравець «Вереса» почав втрачати рівновагу ще до зіткнення з воротарем «Кременя», який до того ж демонстративно прибрав руки, щоб не торкнутися суперника. На мій погляд, арбітр Серпутько повинен був покарати футболіста «Вереса» попередженням за симуляцію, а не призначати в наші ворота пенальті, який вирішив долю матчу.

«Верес» з його добре поставленою грою не потребує такої допомоги. Я не знаю, чи збирається наше клубне керівництво звертатися за роз'ясненнями до Комітету арбітрів УАФ», - зазначив Годін.

«Кремінь» посідає 12-е місце у Першій лізі, набравши 19 очок.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 12:21 7

Наставник може не допрацювати до кінця сезону

Коментарі