Олександр ДЕНИСОВ: «Минай і Севідов – абсурд і здивування для багатьох»

Відомий журналіст – про співпрацю клубу зі скандальним тренером

Генеральний директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов прокоментував співпрацю «Миная» зі скандальним тренером Олександром Севідовим, якого відсторонено від футболу через звинувачення в організації договірних матчів.

«Тиждень тому у відставку був відправлений Василь Кобін, на цьому тижні градус новин був підвищений до крайньої точки. Сьогодні підтвердилася інформація, що Олександр Севідов дійсно в «Минаї». Нагадаю, що Севідову заборонено, згідно з рішенням КДК, займатися футболом протягом п'яти років, у зв'язку з його доведеною участю в договірних матчах.

Севідов з цим рішенням не погоджується, подав апеляцію і до винесення остаточного рішення апеляційним комітетом залишається з презумпцією невинуватості. Абсурд і здивування для багатьох, що «Минай» не дочекавшись закінчення і вирішення цієї скандальної і резонансної історії, запропонував Севідову співпрацю. Сьогодні Севідов був присутній на грі «Миная» і «Колоса», але і це далеко не всі новини.

Що буде з «Минаєм»? Ось головне питання, після того, як на власника «Миная» Валерія Пересоляка наклали персональні санкції. За версією РНБО, Пересоляк входить у топ-10 контрабандистів країни. Всі активи Валерія Пересоляка заблоковані. Один з активів - це в тому числі футбольний клуб «Минай», - сказав Денисов.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 10:25 0

Обидва відвідають поєдинок Усик – Ф'юрі

Коментарі