Баварія – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

На що здатний німецький гранд без Роберта Левандовськи?

У середу, 7 квітня, відбудеться перший матч 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між німецькою «Баварією» і французьким ПСЖ. Поєдинок пройде в Мюнхені на стадіоні «Альянц Арена», стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом.

«Баварія» в минулому році виграла Лігу чемпіонів і в цьому збирається захистити чемпіонський титул. Свою групу команда Ханса-Дітера Фліка впевнено виграла, набравши 16 очок з 18 можливих. Та й внічию з мадридським «Атлетіко» чемпіон Німеччини зіграв напіврезервним складом, коли завдання виходу в плей-оф вже було вирішено.

В 1/8 фіналу мюнхенський клуб двічі виграв у римського «Лаціо»: спочатку на виїзді з рахунком 4:1, а потім на своєму полі - 2:1. Тепер же суперник набагато сильніший, з неймовірно зірковим складом. І головною проблемою для «Баварії» є той факт, що головний бомбардир команди Роберт Левандовськи пропустить обидва чвертьфінальні поєдинки.

32-річний нападник отримав пошкодження в матчі збірної Польщі з Андоррою (3:0). У футболіста розтягнення зв'язок коліна. У цьому сезоні Левандовськи провів за «Баварію» 36 матчів, в яких забив 42 голи і віддав вісім результативних передач. Тому очевидно, що без нього вийти в півфінал німецькій команді буде неймовірно складно.

ПСЖ на груповому раунді хоч і зазнав двох поразое, але це анітрохи не завадило чемпіону Франції вийти в плей-оф, щоправда через неоднозначні результати керівництву довелося змінити головного тренера. Томас Тухель був відправлений у відставку, а його місце зайняв Маурісіо Почеттіно.

Під керівництвом аргентинського фахівця парижани зараз насилу ведуть боротьбу за чемпіонство з «Ліллем», на минулих вихідних вони програли йому важливий матч з рахунком 0:1. Але все ж на Лігу чемпіонів у ПСЖ особлива мотивація, адже клуб давно мріє тріумфувати в турнірі.

Перемога над каталонською «Барселоною» (4:1, 1:1) довела, що французький гранд здатний боротися за перемогу в турнірі, і, якщо вдасться пройти «Баварію», саме ПСЖ буде головним претендентом на тріумф. Багато що вирішить перший матч, адже тому, хто програє, буде непросто переломити хід протистояння в матчі-відповіді.

Орієнтовні склади

«Баварія»: Ноєр - Павар, Зюле, Алаба, Девіс, Рока, Горецка, Сане, Мюллер, Гнабрі, Шупо-Мотінг.

ПСЖ: Навас - Керер, Маркіньос, Кімпембе, Діалло, Гуей, Еррера, Ді Марія, Неймар, Мбаппе, Кін.

  • 1.99
  • 4.02
  • 3.78
Сделать ставку
  • 1.95
  • 3.90
  • 3.80
Сделать ставку
  • 2.00
  • 3.95
  • 3.75
Сделать ставку

7 квітня, середа

«Баварія» - ПСЖ
Мюнхен. Стадіон «Альянц Арена». 22:00
БАВАРІЯ - ПСЖ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2» та відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 1:2
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 06:52 4

Екстренер національної команди вважає найкращим Артема Довбика

Коментарі