МАТЕУС: «Маркевич довів Дніпро до досконалості»

Колишній нападник українського клубу вважає, що за Маркевича атмосфера в колективі стала сімейною

38-річний екс-форвард «Дніпра» Матеус поділився думкою щодо Хуанде Рамоса та Мирона Маркевича, а також згадав про поразку «Севільї» (2:3) у фіналі Ліги Європи.

- Чому Маркевичу вдалося реалізувати мрію, а Рамосу ні? І чи вважаєте ви, що заслуга у виході до фіналу чимала і Рамоса?
- Фрагментарно - так. Все-таки кістяк команди зароджувався за Рамоса, він об'єднав цю групу гравців. Але Маркевич довів цю команду до досконалості. Атмосфера в колективі за Маркевича стала сімейною, ми виходили на загальні вечері. Маркевич більше і тепліше спілкувався з гравцями, він був ближче до колективу. Маркевич був повністю залучений у тренувальний процес, кожен день спілкувався з гравцями, жартував - відчувалася домашня затишна атмосфера. Важливо відзначити і той факт, що команда з року в рік зростала. Це теж важливий фактор. Ми дозрівали і ставали кращими і в кінці кінців написали красиву історію «Дніпра».

- Якої фішки не вистачило «Дніпру», щоб перемогти «Севілью»?
- З ким би я не говорив з учасників того фіналу, всі сходяться на думці: всі три м'ячі «Севілья» забила через центральну вісь. Якось все нелогічно і незрозуміло вийшло. Всі три м'ячі у фіналі - і всі крізь центральну вісь. Чи то ми занадто сфокусувалися на фланговій грі і залишили без уваги гравців середини поля і центральних захисників, я не знаю. «Севілья» вміло цим скористалася, і Кубок поїхав в Іспанію.

Михайло Шаповалов Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:52 8

Валентин Рубчинський потрапив до сфери інтересів «гірників»

Коментарі