Шахтар може розірвати контракт з Тайсоном до кінця тижня

Все для того, щоб успішно завершити з «Інтернасьоналом» переговори по Вінісіусу Тобіасу

«Шахтар» готовий піти на дострокове розірвання контракту з 33-річним вінгером Тайсоном, який потрапив в опалу і нині тренується з дублем.

Інтерес до Тайсона проявляє його колишній клуб «Інтернасьонал», а «гірникам», в свою чергу, сподобався 17-річний правий фулбек бразильців Вінісіус Тобіас, за якого «колорадос» хочуть виручити 10 мільйонів євро.

Переговори між «Шахтарем» і «Інтернасьоналом» по Тайсону і Тобіасу, як повідомляє журналіст Тайгор Янке, просуваються вперед. Є ймовірність, що вже до кінця нинішнього тижня «гірники» оформлять офіційну пропозицію по трансферу Вінісіуса Тобіаса, а також відпустять вільним агентом Тайсона, щоб отримати знижку від «Інтернасьонала» на юного захисника.

Також наголошується, що «Інтернасьонал» хоче зберегти за собою частину економічних прав на Вінісіуса Тобіаса, щоб мати можливість в майбутньому отримати вигоду від перепродажу гравця «Шахтарем» в інший клуб.

Достроковий відхід Тайсона з «Шахтаря» дозволить «Інтернасьоналу» заявити футболіста для участі в груповому раунді Кубка Лібертадорес.

Олексій Сливченко Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 06 травня 2024, 15:15 4

Еліна була максимально відвертою

Коментарі