Антальяспор заявив, що розрахувався з Шахтарем по Бланко Лещуку

Раніше турецький клуб був покараний трансферним баном за борги

Президент турецького «Антальяспора» Мустафа Йилмаз повідомив, що клуб розрахувався за накопиченими раніше боргами, що допомогло йому отримати ліцензію від УЕФА для участі в єврокубках на наступний сезон, а також домогтися зняття трансферного бану.

«У цей складний період у нас були дуже напружені дні. Ми працювали з надзвичайною рішучістю двадцять чотири години на добу. У підсумку «Антальяспор» закрив всі спірні питання, які перешкоджали отриманню ліцензії УЄФА, і на сьогоднішній день ми виконали всі необхідні фінансові умови. Це означає, що крім отримання клубної ліцензії від УЄФА, ми також досягли зняття трансферного бану», - заявив Йилмаз.

Трансферний бан на «Антальяспор» було накладено в січні нинішнього року за борги в сумі 4,5 мільйони євро, що існували по переходах чотирьох футболістів, в тому числі і форварда Густаво Бланко Лещука з «Шахтаря».

Цікаво й те, що в лютому директор зі стратегічного розвитку львівських «Карпат» Сергій Болотніков говорив про те, що «Шахтар» заборгував «зелено-білим» певну суму за трансфер Густаво Бланко Лещука в «Антальяспор».

На даний момент 29-річний Бланко Лещук на правах оренди з «Антальяспору» виступає в іспанській Сегунді за «Ов'єдо», провівши 24 матчі і записавши в актив 4 голи і 1 результативну передачу.

«Антальяспор» 17 березня оформив вихід у фінал Кубка Туреччини, де зіграє проти «Бешикташа». Перемога в цьому турнірі забезпечить клубу участь в єврокубках на наступний сезон.

Олексій Сливченко Джерело: ФК Антальяспор
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 01:59 0

2 травня 2012 року Папісс Сіссе неймовірним ударом у дотик перекинув Петра Чеха

Коментарі