Агент: «Особисто із задоволенням допоможу привезти Миколенка в Італію»

Молодий лідер «Динамо» готовий до переїзду в топовий чемпіонат Європи

Агент Сергій Серебренніков розповів про найближчі перспективи одного зі своїх клієнтів фулбека «Динамо» і збірної України Віталія Миколенка.

«Миколенко зараз цікавий багатьом клубам. Все тому, що він дуже молодий футболіст, але вже має досвід виступів в Лізі чемпіонів і в національній збірній. З моєї точки зору, він дійсно може грати де завгодно. До нього багато інтересу, але, чесно кажучи, поки немає ніякої конкретики.

Перш за все, я вважаю, що англійська Прем'єр-ліга - це кращий крок у кар'єрі, ніж Серія А, особливо для таких гравців, як Миколенко. Ми говоримо про хлопця з чудовими якостями, але який повинен ще багато чому навчитися тактично і психологічно, і Італія чудово підходить для цього. Мені подобається займатися футболом в Італії, тому що для молоді це схоже на тренінг. Я особисто із задоволенням допоможу привезти Миколенка в Італію.

Інтерес «Наполі», «Інтера» і «Мілана»? Це все відмінні клуби, і у Миколенка є якості, щоб грати в кожному з них, але поки рано про щось говорити», - сказав Серебренніков.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Миколенко увійшов в шорт-лист «Інтера».

Олексій Сливченко Джерело: Calcionapoli24
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 06:29 6

А після поразки Олександру в рингу кричав, що Усику віддали перемогу через війну...

Коментарі