Еліна СВІТОЛІНА: «З Барті буде складний матч. Кожна з нас боєць»

Перша ракетка України поділилася очікуваннями від півфіналу турніру в Маямі

Українська тенісистка Еліна Світоліна (WTA 5) вийшла у півфінал турніру WTA 1000 у Маямі, обігравши Анастасію Севастову з Латвії (WTA 57). Це 400-та перемога Еліни в кар'єрі.

Світоліна прокоментувала свою перемогу.

«Мені завжди хотілося добре зіграти в Маямі. Це один з найбільших турнірів і грати тут - це завжди приголомшливо, так що я дійсно задоволена своїм виступом сьогодні. Я знала що Севастова - великий боєць, що вона постарається повернутися в гру, незалежно від рахунку, тому я чекала великої боротьби. Я багато разів з нею тренувалася, ми багато разів грали одна з одною. Вона завжди намагається побудувати розіграш, використовувати різані, кручені м'ячі на форхендах, вона складний суперник. Тому мені потрібно було адаптувати свою гру і не сильно поспішати, тому що якщо це робити в матчах проти неї, то можна допустити занадто багато помилок. У підсумку, думаю, що я добре зіграла протягом усього матчу і я дуже задоволена тим, як закінчила цей матч.

Що стосується майбутнього півфіналу проти Ешлі Барті, то я давно знаю Ешлі, ми грали багато разів. Вона перша ракетка світу і для неї це величезне досягнення. За останні 3-4 роки вона показала великий прогрес, і вона лідер жіночого тенісу. Це буде важкий матч, але я до нього готова. Думаю, що кожна з нас великий боєць. Думаю, що якщо ти граєш проти гравця високого рівня, то в першу чергу сам намагаєшся бути надзвичайно зосередженим, бо в таких важливих матчах ти не даєш супернику вигравати прості очки і сам частіше знаходишся напоготові», - сказала Світоліна.

Максим Гаптар Джерело: Великий теніс України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 27 квітня 2024, 01:39 3

З наших лише Даяні Ястремській вдалося виграти матч другого кола

Коментарі