Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: «Не вірю в нові Карпати – це все авантюра»

Відомий у минулому футболіст висловився про львівський клуб

Екс-гравець «Карпат» Артем Федецький розповів, як ставиться до ідеї відродження львівського клубу.

«Не вірю в нові «Карпати». А кому там вірити? Болотнікову? Димінський вже відійшов від справ. Смалійчуку - тим більше. Чому роблю такі висновки? При ньому «Карпати» спустилися на дно, від якого відштовхнутися вже практично неможливо. Довести до банкрутства клуб і відродити його знову - це будуть вже не ті «Карпати». Якщо хотіли зберегти клуб, то потрібно було вести переговори з тим же Коломойським, який був співвласником і якось домовлятися. Завжди можна знайти компроміс. А так взяли клуб з такими традиціями, як і «Дніпро», втоптали в землю, походили по ньому - це неправильно по відношенню до історії і вболівальникам клубу. Зараз вони хочуть щось зробити і підняти клуб на ноги - це нереально. Емблему віддають фанатам... Це все авантюра і свої якісь інтереси», - сказав Федецький.

Відзначимо, що Федецький провів за «Карпати» 137 матчів у всіх турнірах, забив 16 голів і віддав дев'ять результативних передач.

В цей момент львівський клуб посідає останнє місце в групі «А» другої ліги і здобув лише одну перемогу в 13 матчах третього дивізіону.

Максим Гаптар Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 15:26 9

На поєдинок призначено Олександра Шандора

Коментарі