Хабіб НУРМАГОМЕДОВ: «Дуже складно відмовити Дейні Вайту»

Екс-чемпіон UFC розповів про те, як його переконували почекати з відставкою

Екс-чемпіон UFC у легкій вазі Хабіб Нурмагомедов поділився подробицями своєї останньої зустрічі з главою промоушена Дейною Вайтом, на якій він офіційно підтвердив, що більше не повернеться в октагон.

«Дуже важко сказати «ні» Дейні Вайту. Він іноді приходив в гарному настрої, був добрий. Іноді він був зовсім недобрий, говорив одне, а потім інше. Але в будь-якому випадку це була дуже чесна чоловіча розмова між двома справжніми чоловіками.

На останній зустрічі він запитав мене: «Гей, що будемо робити?» Я сказав, що нічого не змінилося. На мою думку, легкому дивізіону потрібно продовжувати розвиватися. Я не хочу затримувати дивізіон. Я сказав, що моє рішення не змінилося. Я сказав: «Сподіваюся, ти зрозумієш мене, бо якщо хтось більше не хоче битися, хоче завершити кар'єру, потрібно залишити його в спокої. Як тобі такий варіант?»

Дейна такий: «Мені треба подзвонити». Він робить дзвінок і каже: «Все, цей бій офіційно в силі». Він про поєдинок Чарльза Олівейри і Майкла Чендлера. Він чекав моєї відповіді, щоб підтвердити його», - сказав Хабіб.

Нагадаємо, кілька днів тому глава UFC Дейна Вайт після переговорів офіційно підтвердив, що Нурмегомедов остаточно завершив кар'єру.

Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:13 0

Іспанець – про своїх підопічних