Шахтар змінив позицію по Тайсону. Гірники готові достроково його відпустити

Раніше донецький клуб наполягав на тому, щоб бразилець відпрацював контракт до кінця

Бразильський вінгер «Шахтаря» Тайсон після одинадцяти років виступів в Україні близький до того, щоб повернутися в рідний для себе «Інтернасьонал».

33-річний футболіст вже досяг угоди з питань особистого контракту з бразильським клубом, після чого «Інтернасьонал» зробив запит керівництву «Шахтаря» про можливість здійснення угоди найближчим часом. Це дозволить клубу з Порту-Алегрі заявити Тайсона на сезон в Серії А з самого початку, а не в серпні, коли відкриється вікно для дозаявок футболістів, що прибули із зарубіжних чемпіонатів.

За наявною інформацією, спочатку боси «Шахтаря» наполягали на тому, щоб Тайсон залишався в команді до літа, але зараз змінили свою позицію. «Гірники» готові розглянути можливість дострокового відходу досвідченого хавбека за компенсацію, в якості якої може виступити знижка на 17-річного правого фулбека «Інтернасьонала» Вінісіуса Тобіаса.

На даний момент переговори між «Інтернасьоналем» та «Шахтарем» з питання трансферів Тайсона і Вінісіуса Тобіаса тривають, але особливого прогресу поки в них немає.

Напередодні в бразильських ЗМІ з'явилися два взаємовиключних інтерв'ю агентів Тайсона, в яких йшлося про начебто підписаний футболістом «Шахтаря» попередній контракт із «Інтернасьоналем». Зокрема, один агент стверджував, що такий договір вже укладено, а інший - спростовував таку інформацію. Цікаво, що обидва ці агенти Тайсона перебувають між собою у родинних зв'язках, будучи батьком і сином.

Олексій Сливченко Джерело: Globoesporte
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 02:40 1

Головний тренер ПСЖ прокоментував поразку від «Боруссії» Д у ЛЧ

Коментарі